WELKOM BIJ BALANSCREATIE® (SINDS OKT 2022: HUISMERCK®)

Hi! Ik ben Carolien Leverink: onderneemster en samenwonend met Roel, onze kids Mart & Ella en kitten Mees.

Het is mijn persoonlijke missie om vanuit co-creatie een wereld in balans te creëren. Een samenleving waar een ieder zich thuis voelt en waar niet per definitie het presteren, maar het in ontspanning en vanuit je eigen kwaliteiten samen creëren voorop staat. Hier werk ik dagelijks met veel passie aan, via mijn twee merken HUISMERCK® en BALANSCREATIE®.


HET VOLGEN VAN M’N GEVOEL EN TALENTEN

Na afronding van mijn studie Economie aan de Rijksuniversiteit Groningen in 2003, heb ik jarenlang in de marketing gewerkt, op het gebied van digitale marketing, productontwikkeling en account-management.

In 2015 kreeg ik echter een wake-up call: door m’n burn-out ben ik me bewust geworden dat ik iets drastisch moest veranderen. Vanaf dat moment ben ik minder vanuit mijn hoofd gaan leven en meer gaan ontspannen, dat een uitdaging blijft. Ik ben dichterbij mijn gevoel gekomen en mijn talenten gaan (her)ontdekken. In 2016 ben ik voor mezelf begonnen met HUISMERCK®. Één van mijn beste keuzes ooit!

Als kind had ik al een passie voor tekenen en creëren en ik vind het fijn als mensen zich thuis voelen. Ik heb inmiddels met veel plezier diverse woningen en zakelijke omgevingen van een passende sfeer en balans voorzien, waarbij ik me vanaf 2020 focus op kantoren, scholen en zorg & welzijn en hun gebruikers. En dan met name op de balans en het welbevinden van de gebruikers.

HET ONTSTAAN VAN BALANSCREATIE®

Ik ben er van overtuigd dat de fysieke omgeving, dus het interieur, impact heeft op je gemoedstoestand. Tegelijkertijd weet ik inmiddels ook dat het ècht thuis en in balans voelen begint bij jezelf. Dat jij kunt zijn wie je werkelijk bent, vanuit innerlijke vrijheid en authenticiteit. De eerste stap hierin is mijns inziens om uit de haast-modus te stappen en meer je rust en plezier op te zoeken, zodat je meer in balans en dichterbij jezelf komt. Vanuit deze gedachte is BALANSCREATIE® ontstaan.

Als je kunt zijn wie je werkelijk bent en je eigen unieke kwaliteiten en creatieve vermogen hebt (her)ontdekt, kun je vanuit ontspanning en in verbinding met anderen, ècht iets bijdragen aan een mooiere wereld. Ik noem dit: De Creatiemaatschappij, waar ik je in de komende blogposts graag meer over vertel!


WAT IK PRECIES GA DOEN?

Tot slot, ik kreeg de laatste maanden vaker de begrijpelijke vraag: gaaf, maar wat ga je precies doen? Nou, allereerst hoop ik je te inspireren met mijn visie over De Creatiemaatschappij. Naast bovengenoemde onderwerpen, inspireer ik je graag over onder andere: ons bewustzijn, kwantumfysica en onze eigen creatiekracht, vrouwelijke en mannelijke energie, onze zintuigen, Human Design en m’n eigen zoektocht naar meer energie en balans. Mijn exacte dienstverlening vormt zich vervolgens vanuit flow vanzelf; ook daar geloof ik in.

Leuk als je me gaat volgen! Dat kan via Instagram, LinkedIn en/of door je hieronder aan te melden voor mijn nieuwsbrief.

Liefs,
Carolien

Previous
Previous

BYE PRESTATIEMAATSCHAPPIJ!